Over ons

Echte Horeca Jongens

Elke horecaondernemer weet dat het in zijn of haar zaak uiteindelijk maar om één ding gaat: tevreden gasten. Bereik ultieme gastvrijheid door de juiste mix van de beste kwaliteitsproducten, een aantrekkelijke presentatie en vakkundig personeel. VHC Jongens BV levert u de complete mix: een breed assortiment, opleidingen en trainingen voor uw personeel en snelle, flexibele levering. Door rechtstreeks contact met uw eigen vertegenwoordiger, met wie alles bespreekbaar is, maken we het u zo gemakkelijk mogelijk zodat u zich kunt focussen op uw gasten en bedrijfsvoering. VHC Jongens staat daarmee aan de basis van elke succesvolle horecaonderneming.

Big Smile Groep

VHC Jongens streeft ernaar op alle vlakken te ontzorgen en professionele service te bieden, zoals u van ons gewend bent. Om uw personeel te kunnen voorzien van kerstpakketten werken we samen met zusterbedrijf BIGsmilegroep (voorheen Jongens Xmas). Je vindt in de online webshop de allerleukste kerstpakketten die een BIG Smile op de gezichten toveren. Daar doen we het voor!

Voor iedere collega, medewerker of partner is een passend geschenk te vinden. Geïnteresseerd in een kerstpakket op maat? Ook dat is geen probleem! Neem contact op met Big Smile Groep om een afspraak te maken.

© 2024 E-ditional